Welkom bij de Haagse tennisschool!

Tennisles in Corona - tijd

We zijn klaar voor de heropstart van tennisles. Deze zal gefaseerd verlopen: De tennisateliers voor lagere schoolkinderen, Break activiteiten en brunches voor families kunnen we momenteel helaas niet aanbieden. Er is wel een beperkter programma dat jullie terug vinden onder de doelgroepen. Het aanbod van de stages is nog onder voorbehoud van goedkeuring vanuit de overheid en het ministerieel besluit.

Omdat de gezondheid en sociaal welzijn van iedereen van belang zijn, willen we de heropstart zo goed en veilig mogelijk laten verlopen. Hiervoor zijn Play Safe & Go regels opgemaakt. 

Tijdens de trainingen zullen we de social distance toepassen. Zo beperken we aantal kinderen -12 jaar tot maximaal 6 spelers per baan. Vanaf 12+ maximaal 4 spelers/ baan. We leggen markeringen naast het terrein opdat onze spullen gescheiden blijven. Het didactisch materiaal wordt door de kinderen niet aangeraakt en na iedere les terug ontsmet. Lesvolgers wassen voor, tussendoor en na de lessen de handen. Handgel is ter beschikking op elk terrein.

Heb je als ouder nog vragen, stel ze gerust vooraf via mail of telefonisch (0485/71.63.84)

Breng best je kind net voor aanvang naar de training. Wij maken van bij de start tijd om de aanpassingen met hen door te nemen. Zo kunnen we terug genieten van onze favoriete sport. 

Sportieve groet,

Dieter

  • facebook-square

© 2020 Haagse tennishoek. Proudly created with Wix.com