top of page

STAGEAANBOD 2024

Tijdens de vakantie organiseert Haagse Tennishoek in samenwerking met Tennisclub Racso jeugdstages voor alle niveaus kidstennis (3-11j) (wit, blauw, rood, oranje, groen) en tienertennis (12-18j)

Ook kinderen die nog geen lid zijn van Haagse Tennishoek zijn welkom op deze stage bvb vriendjes, vriendinnetjes, zussen, broers,… (zij betalen €10 extra voor de verzekering indien ze geen lid zijn van Tennis Vlaanderen).

 

STAGEWEKEN

  • Paasstage week 8-12 april

  • Zomerstage week 1-5 juli

  • Zomerstage week 8-12 juli

  • Zomerstage week 19-23 augustus

  • Zomerstage week 26-30 augustus

 

PROGRAMMA

– 8u: mogelijkheid tot vooropvang
– 9u-12u: TENNIS

– 12u-13u: LUNCH: kinderen brengen zelf een lunchpakket mee, een drankje kan aangekocht worden in de cafetaria.
– 13-16u: NAMIDDAG: voor de kleinsten is er omnisport-, crea-, circusprogramma (blauw, rood), voor de oranje kidstennissers is er een mix van omnisport tennis en crea voor wie wil, voor de groteren vanaf niveau groen (+/-12 jaar) is er tennistraining voorzien ook in de namiddag (wedstrijdvormen)
– 16u-17u: mogelijkheid tot naopvang

(de laatste dag worden sfeerfoto’s gemaakt voor op onze website en/of facebookpagina. Indien u dit als ouder niet wenst kan u dit gerust doorgeven aan de organisatie)

 

PRIJS

– dagstage: 170 euro
– de mogelijkheid bestaat om maar een halve dag te nemen, tennis van 9-12u, prijs: 115 euro
– kinderen geboortejaar  ’20 & ’21 (3 jaar bij aanvang van de stage) kunnen enkel halve dag nemen (9-12u), prijs: 85 euro

 

INSCHRIJVEN

Via onderstaande linken

 

ALGEMENE VOORWAARDEN STAGES

Annulaties gebeuren via tennisschool@racso.be. Doktersattesten dienen tegelijk meegestuurd te worden. Kosten worden aangerekend op basis van de annulatievoorwaarden:

U annuleert de inschrijving van uw kind:

zonder doktersattest

met doktersattest

Meer dan 7 dagen voor aanvang stage

€25

€0

Minder dan 7 dagen voor aanvang stage

Volledige factuur

€25

Uw kind is enkele dagen afwezig op stage *

Volledige factuur

Stageprijs/aantal stagedagen x aanwezige dagen + €25

*Enkel wanneer uw kind minstens twee dagen om medische redenen afwezig is wordt er een gedeeltelijke terugbetaling gedaan.

Alle deelnemers zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen via de verzekering van Tennis Vlaanderen.

TC Racso vzw & Haagse Tennishoek vzw kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, verlies en/of schade aan de door deelnemers meegebrachte persoonlijke voorwerpen.

In uitzonderlijke omstandigheden of bij te weinig inschrijvingen kan een stage geannuleerd worden. In dit geval wordt het reeds betaalde inschrijvingsgeld integraal terugbetaald

Privacy – GDPR:

Haagse Tennishoek vzw neemt op de stages foto’s van de activiteiten en de deelnemers. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor de website, sociale media, flyers en andere publicitaire doeleinden.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door vzw Haagse Tennishoek voor ledenbeheer en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten

Indien u bezwaren heeft tegen bovenstaande punten dan kunt u deze melden via tennisschool@racso.be.

bottom of page