Beste leden en vrienden van de Haagse Tennishoek,

2020, een jaar dat voor altijd in ons geheugen zal gegrift staan.

Covid-19, corona, woorden van het jaar. Dat kleine beestje heeft heel wat inpakt op ons leven, zowel op economisch, sociaal als sportief vlak. Gelukkig hebben we onze geliefde sport terug kunnen beoefenen en kunnen genieten van de gezellige sfeer van ons clubhuis.

We mogen fier zijn: ons ledenaantal is van 142 in 2019 naar 275 gestegen waarvoor we jullie allemaal ongelofelijk dankbaar zijn. Dankbaar voor jullie kennismaking met onze club, jullie engagement, motivatie, sportiviteit en aanwezigheid.

Maar … dit jaar is absoluut niet verlopen zoals wij, het bestuur, in onze gedachten hadden. Al onze activiteiten hebben we noodgedwongen moeten annuleren: de officiële tornooien, interclub, familie brunchen, break voor de jongeren en andere evenementen.

En… de vaste kosten blijven: onderhoud van de terreinen, rondom de terreinen, elektriciteit, water,…

Wij werpen al een blik op de toekomst van het tennisseizoen 2021 , en denken daarom ook aan onze leden met een eigen zaak en die gebruik maken van een familieabonnement.

Mogen wij jullie daarom vragen toch eens te kijken naar bijgevoegd sponsorplan waar wij een aantal mogelijkheden aanbieden

Door in te schrijven op één van onze aantrekkelijke sponsorpakketten verwerft u extra bekendheid en krijgt onze tennisclub een financieel duwtje in de rug.

Tennis is een populaire sport en wordt in alle lagen van de bevolking beoefend, ongeacht geslacht, leeftijd of beroepsactiviteit.

Het is een sport voor jong en oud. Een sport die zowel op individueel als op teamniveau wordt gespeeld, competitief en recreatief.

Kortom, een sport vol mogelijkheden. U als sponsor kan laten zien dat u de tennissport en onze club een warm hart toedraagt.

In onze sponsorpakketten bieden wij u enkele mogelijkheden om uw bedrijfsnaam via onze vereniging te verspreiden en daarmee publiciteit te genereren.

Het resultaat voor u als sponsor is verhoging van naambekendheid, imagoverbetering en omzetverhoging.

Voor onze tennisvereniging zijn sponsorgelden van groot belang voor de continuïteit van de vereniging, bij de organisatie van onze clubactiviteiten en het onderhoud en de verbetering van onze tennisaccommodatie en jeugdwerking.

Klik op SPONSORMAP voor alle info

  • facebook-square

© 2020 Haagse tennishoek. Proudly created with Wix.com